Skip to main content

PC-versie van Sonic & All-Stars Racing Transformed bevat Team Fortress 2 personages

Meer bepaald de Pyro, de Spy en de Heavy.

De PC-versie van Sonic & Sega All-Stars Racing: Transformed krijgt enkele exclusieve racers. Drie personages van Valve's online shooter Team Fortress 2 krijgen namelijk een eigen racemobiel in het spel.

Nou ja, als we mogen afgaan op onderstaand filmpje, althans. De Pyro neemt de gewone rijstukjes voor zijn rekening, de Spy zal de vliegende onderdelen tot een goed einde proberen te brengen en de Heavy wordt chauffeur als de wagen plots over het water moet. Is het echt of is het fake? Als het fake is, dan heeft de maker het toch wel erg goed gedaan. En iemand die het volgend tekstje als beschrijving bij de video plaatst, kan volgens ons nooit zo getalenteerd zijn:

NOW SEGA AND ALL STARS TRANSFORM TO TEAM FORTRESS IS HATTING ALL OVER THE STAGE. ALL OF TEAM IS HATS OF WHO CAN BE HATS. BUT TEAM FORTRESS IS HATS IN THE GAME. BUT WHAT IS LOVE BABBY DON'T HURT ME. HOW IS HATS ARE TEAM. ALL THE TEAM IS HATS!!! BUT HAT IS HAT. THANKS HAT.

Sega noch Valve hebben het bestaan van dit exclusief raceteam bevestigd en ook DLC die een miljoen verschillende hoedjes toevoegt aan het spel, is nog niet officieel aangekondigd. Wat we je wel kunnen vertellen, is de release date van deze Sonic & Sega All-Stars Racing: Transformed.

Het spel komt uit op 30 novembert voor de Wii U en personen die het spel op hun DS, PC, Vita, PS3 en/of Xbox 360 willen spelen, kunnen dat vanaf 16 november. We zijn benieuwd of de andere platformen ook hun eigen racers krijgen.

Read this next