Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie The Division dit weekeinde gratis te spelen

Duurt echter geen (sn)eeuwigheid.

Ubisoft laat weten dat je de pc-versie van Tom Clancy's The Division dit weekeinde gratis kunt spelen. De gratis periode duurt van donderdag 14 september tot zondag 17 september.

Je hebt nu al de mogelijkheid om de game via Uplay te preloaden. The Division is gedurende het weekeinde ook met 60 procent korting verkrijgbaar. e voortgang gedurende de gratis periode wordt overgedragen als je besluit om de volledige versie van de game te kopen.

Ubisoft heeft in augustus The Division update 1.7 uitgebracht. De patch introduceert onder andere Global Events die PvE-zones beïnvloeden. De update heeft ook Encrypted Caches met nieuwe emotes, outfits en skins toegevoegd.

De studio lanceert in de herfst update 1.8 voor The Division. Deze update voegt onder andere een nieuwe zone aan de game toe. De update heeft nog geen releasedatum.

Tom Clancy's The Division in 2016 uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je nog eens Sander zijn The Division - The Last Stand review.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties