Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Shadow Complex duikt op in lijst PEGI

UPDATE: consoleversie aangekondigd. Pc-versie is gratis!

UPDATE: Ontwikkelaar Chair maakt tijdens The Game Awards 2015 bekend dat Shadow Complex Remastered in 2016 naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt.

De ontwikkelaar laat ook weten dat de pc-versie van de game tijdelijk gratis te downloaden is via de officiële Shadow Complex-site.

Oorspronkelijk bericht: Het Europese classificatiebureau PEGI heeft een pc-versie van Shadow Complex in zijn database opgenomen. De game komt volgens het bureau op 2 december uit.

Ontwikkelaars Chair en Epic Games hebben de pc-versie van Shadow Complex nog niet officieel aangekondigd. Het is ook niet duidelijk of de releasedatum in de PEGI-database op de game van toepassing is.

Shadow Complex is in 2009 voor de Xbox 360 uitgebracht. De game is een 2D shooter waarin je met behulp van gadgets omgevingen verkent. Shadow Complex bevat tevens elementen uit titels als Metroid en Castlevania: Symphony of the Night.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties