Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Rez Infinite onverwachts uitgebracht

Inclusief VR-ondersteuning.

Rez Infinite-ontwikkelaar Tetsuya Mizuguchi heeft onverwachts een pc-versie van de game op Steam uitgebracht. De remake van de Dreamcast-versie uit 2001 is sinds vorig jaar beschikbaar op de PlayStation 4.

De pc-versie van Rez Infinite is ook met de HTC Vive en de Oculus Rift te spelen. Eerder kreeg de game al PlayStation VR-ondersteuning. Daarnaast is er een nieuw level genaamd Area X aan de game toegevoegd die specifiek voor virtual reality is ontwikkeld.

Naast VR-ondersteuning is de game zowel met muis en toetsenbord als met een controller te spelen. De pc-versie beschikt ook over diverse grafische opties, waaronder de mogelijkheid om de game in een 4K-resolutie te spelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties