Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Returnal systeemvereisten bekend

Keert terug met hoge vereisten.

Ontwikkelaar Housemarque heeft de systeemvereisten voor de pc-versie van Returnal onthuld via Steam. Opvallend: voor de aanbevolen instellingen moet je beschikken over een pc met 32GB RAM-geheugen.

Je pc moet aan de volgende minimale en aanbevolen vereisten voldoen om Returnal te spelen:

De minimale en aanbevolen vereisten van Returnal op pc.

Returnal ondersteunt geen cross-play tussen de pc-versie en die op de PlayStation 5. Om die reden kun je de coöperatieve modus enkel aanvatten met één andere pc-gebruiker.

Daarnaast beschikt deze port over een Suspend Cycle, House sequences, een Photo-mode, een Challenge Mode en de The Tower of Sisyphus, die pas beschikbaar is als je de Icarian Grapnel ontgrendelt. Verder wordt de DualSense controller met adaptive triggers en haptic feedback volledig ondersteund.

Bekijk op YouTube

Returnal voor pc werd tijdens de pre-show van The Game Awards aangekondigd en is op een nog onbekende datum beschikbaar voor het platform. Meer informatie over deze game vind je in Maarten en Carl hun Returnal review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Returnal

PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties