Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Resident Evil: Revelations 2 heeft geen lokale co-op

Feature stond aanvankelijk wel op Steam-pagina.

De pc-versie van Resident Evil: Revelations 2 heeft geen lokale co-opmodus. Dat ontdekten spelers kort na release van de game.

Op de Steam-pagina van Resident Evil: Revelations 2 stond aanvankelijk dat de game een lokale co-opmodus bevat. Dit is op het laatste moment echter aangepast. De Steam-pagina geeft nu expliciet aan dat lokale co-op niet mogelijk is voor de Campaign- en Raidmodi.

Capcom laat in een statement aan Eurogamer.net weten dat het de lokale co-opmodus uit de pc-versie van Resident Evil: Revelations 2 heeft verwijderd om de stabiliteit van de game te verbeteren. De Raid-modus krijgt in de toekomst online co-op, maar de Campaign is op de pc alleen solo te spelen.

De eerste episode van Resident Evil: Revelations 2 is sinds 25 februari beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Capcom brengt de overige drie afleveringen in de komende weken uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties