Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Plants vs. Zombies: Garden Warfare lanceert in juni

Sinds kort ook ondersteuning voor microtransacties.

Uitgever Electronic Arts maakt bekend dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare vanaf 24 juni verkrijgbaar is voor de pc. De game is al een tijdje uit voor de Xbox 360 en Xbox One.

De pc-versie is exclusief via Origin te koop en bevat standaard de Garden Variety en Zomboss Down uitbreidingspakketten. Ook is er een speciale editie te bestellen die je onder andere in-game valuta geeft, samen met booster packs en extra aanpassingen voor je personages.

Sinds kort bezit Plants vs. Zombies: Garden Warfare de mogelijkheid om vooruitgang te kopen middels microtransacties. Electronic Arts verzekert dat alle upgrades en content ook vrij te spelen zijn door reguliere gameplay. De optie is er dan ook puur voor wanneer je er sneller toegang tot wilt.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is de eerste 3D Plants vs. Zombies-game van PopCap Games. De game bestaat uit verschillende competitieve en coöperatieve multiplayermodi. De setting en karakters zijn gebaseerd op de populaire Plants vs. Zombies-reeks, die zijn oorsprong kent op mobiele platformen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Plants vs. Zombies Garden Warfare

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties