Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Monster Hunter World krijgt 21:9 ondersteuning

Patch 5.1 komt met meerdere verrassingen.

De pc-versie van Monster Hunter World krijgt 21:9 ondersteuning. De nieuwe patch 5.1 maakt het mogelijk om de game op ultrawide monitoren te spelen.

Gebruikers van ultrawide monitoren krijgen eveneens de optie om de user-interface aan te passen. Capcom meldt dat de meeste cutscenes de 21:9 beeldverhouding ondersteunen, maar dat dit niet voor alle cutscenes geldt.

Cover image for YouTube videoMonster Hunter World: Iceborne Reveal

Patch 5.1 bevat nog een aantal verbeteringen voor de pc-versie. Zo is er besloten om push-to-talk aan de game toe te voegen. Bovendien worden de opties om de vigneteffecten aan te passen uitgebreid.

Capcom heeft in december de eerste uitbreiding voor Monster Hunter World aangekondigd. De uitbreiding lanceert eerst voor PlayStation 4 en Xbox One. Onze Monster Hunter World review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Monster Hunter World

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties