Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie FIFA 22 bevat geen next-gen features

Schiet in eigen doel.

De pc-versie van FIFA 22 bevat geen next-gen features. Teleurgestelde fans uiten hun frustraties via Reddit.

Electronic Arts onthulde bij de aankondiging van de FIFA 22 releasedatum dat de pc-versie niet beschikt over het HyperMotion animatiesysteem. Dat algoritme zorgt op de PS5, Stadia en Xbox Series X/S voor een "ongekend volume aan realistische, kwaliteitsvolle menselijke bewegingen". Die bewegingen kwamen tot stand door voetballers die een wedstrijd tegen elkaar speelden terwijl ze allemaal een Xsens motion capture-pak aanhadden.

Het is niet de eerste keer dat Electronic Arts geen next-gen features toevoegt aan de pc-versie. Zo onderging de pc-versie van FIFA 21 hetzelfde lot omdat de "minimale systeemvereisten te hoog zouden zijn waardoor veel spelers die port niet konden spelen".

In ander FIFA 22-nieuws onthulde Electronic Arts dat de FIFA 22 next-gen upgrade enkel beschikbaar is via de Ultimate Edition en dat Kylian Mbappé opnieuw op de cover van FIFA 22 staat.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties