Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Fall Guys al meer dan 10 miljoen keer verkocht

De records blijven sneuvelen.

Volgens game engine-ontwikkelaar Unity is de pc-versie van Fall Guys intussen al meer dan tien miljoen keer verkocht. Dat wist het bedrijf te melden tijdens een recent gesprek met de aandeelhouders.

Fall Guys doet het dus ook enkele maanden na de release nog steeds bijzonder goed. Eind augustus stond het aantal verkochte exemplaren op Steam nog op zeven miljoen. Intussen is Fall Guys ook nog steeds de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit.

Ondertussen is het tweede seizoen van Fall Guys ook volop aan de gang. Dat seizoen heeft een middeleeuws thema, zowel wat de nieuwe omgevingen als nieuwe outfits voor je personage betreft.

Heb je zelf ook interesse om de miljoenen Fall Guys-spelers te vervoegen? Lees dan zeker eerst onze Fall Guys gids en tips voor beginners en gevorderden.

Getagged als

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen