Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Destiny 2 tijdelijk gratis te downloaden

En je mag 'm voor altijd houden.

Activision maakt bekend dat de pc-versie van Destiny 2 tijdelijk gratis te downloaden is. De actie geldt to 18 november aanstaande. Heb je de game eenmaal binnengehaald, dan kun je 'm ook na die datum gewoon blijven spelen. Het enige wat je nodig hebt is een Blizzard Account en de Battle.net-launcher.

Je krijgt toegang tot de basisgame met al zijn missies en met een levelcap van 20. Ook de Leviathan-raid en de Crucible-modus maken er deel van uit. De recent gelanceerde Forsaken DLC maakt er geen deel van uit. Als je verder wilt spelen, is deze uitbreiding los te koop.

De pc-versie van Destiny 2 is inmiddels een jaar uit. Op de PlayStation 4 en Xbox One kwam de online shooter een maand eerder uit. Afgelopen augustus werd de PlayStation 4-versie ook al een poosje gratis beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus-leden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties