Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Dark Souls:Remastered halve prijs voor wie de originele game bezit

Niet al te dodelijk voor je portemonnee.

Eigenaars van de pc-versie van Dark Souls krijgen van Bandai Namco een korting op Dark Souls: Remastered. Eigenaars van de originele game kunnen de remastered versie vanaf 25 mei voor halve prijs aanschaffen.

Eerder kondigde Bandai Namco nog aan dat er geen dergelijke korting komt. De uitgever komt daar nu op terug en wil 'trouwe fans een beloning geven'. Daartegenover staat dat de originele versie vanaf 9 mei niet langer te koop is via Steam.

Mogelijk wil Bandai Namco zich via deze actie verontschuldigen voor de erbarmelijke pc-port van de eerste Dark Souls. Eerder maakte de uitgever al bekend dat de Dark Souls Remastered release op de Nintendo Switch is uitgesteld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties