Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Dark Souls binnenkort los van Games for Windows Live

UPDATE: migratie naar Steam nu mogelijk.

UPDATE: De patch om je Dark Souls-saves over te zetten van Windows Live naar Steam is nu beschikbaar. Een uitgebreide beschrijving van de handelingen vind je op de Dark Souls Steam-pagina.

ORIGINEEL: De Dark Souls: Prepare to Die Edition migreert in december definitief naar Steam. Dat heeft uitgever Bandai Namco bekendgemaakt op het Steam-forum van de game.

Dark Souls was oorspronkelijk enkel verkrijgbaar voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Dankzij een petitie werd de game uiteindelijk ook voor de pc uitgebracht. Games for Windows Live was daarbij lange tijd een vereiste, maar die kopieerbeveiliging bestaat inmiddels niet meer.

Bandai Namco kondigde in oktober al aan dat je binnenkort je Dark Souls-saves en Achievements over kan zetten naar Steam. Deze migratie werd enige tijd uitgesteld, maar binnenkort komt er toch echt verandering in.

Eerder deze week werd nog bekend dat Dark Souls II op 7 april 2015 naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt. Deze versies zijn grafisch verbeterd en bevatten ook nieuwe content.

Cover image for YouTube videoDark Souls: Prepare To Die Edition - PC - It's Dark again

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties