Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt PS5 DualSense-ondersteuning

Welkome toevoeging.

De pc-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War heeft nu PlayStation 5 DualSense-ondersteuning voor de adaptive triggers. Ontwikkelaar Treyarch heeft de feature tijdens de Season 4 Reloaded update aan de game toegevoegd.

Redditor Joslatt1 merkte de nieuwe feature op en maakte een post op de Black Ops Cold War subreddit, waarna meerdere spelers de toevoeging bevestigden.

PC now recognises PS5 Controllers and includes the Haptic Feedback Feature! from r/blackopscoldwar

Via het menu heb je de mogelijkheid om de adaptive triggers aan of uit te zetten. Daarnaast werkt de feature alleen als de DualSense controller via een kabel met de pc is verbonden. Via een Bluetooth-verbinding werkt de feature niet.

Call of Duty blijft immens populair. Zo is recent de Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 4 Reloaded roadmap onthuld.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties