Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Brütal Legend tijdelijk gratis te downloaden

Güüd nüüws.

De pc-versie van Brütal Legend is tijdelijk gratis te downloaden via de Humble Store. Het aanbod blijft geldig tot woensdag 22 november om 19:00 uur.

De Humble Store biedt Brütal Legend aan in de vorm van Steam keys. De game blijft dus ook na het verstrijken van de gratis periode in je bezit.

Brütal Legend is oorspronkelijk in 2009 uitgebracht voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. De game is sinds 2013 ook speelbaar op de pc. Je speelt in de game als Eddie Riggs, een roadie die in een heavy metal-wereld belandt.

De stem van Eddie Riggs wordt ingesproken door Jack Black. Verder zijn ook zangers als Lemmy Kilmister, Ozzie Osbourne, Rob Halford en Lita Ford in de game te horen. Acteur Tim Curry spreekt in de game de stem van slechterik Doviculus in.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties