Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Blacklight: Retribution gaat volgende maand offline

Doet het licht uit.

Ontwikkelaar Hardsuit Labs maakt bekend dat de servers voor de pc-versie van Blacklight: Retribution volgende maand offline gaan. Vanaf 11 maart is de game dan ook niet langer speelbaar. De PlayStation 4-versie blijft wel speelbaar, aangezien de servers voor die versie niet door Hardsuit Labs worden beheerd.

Ook voor de PlayStation 4-versie komen er echter geen updates meer. De ontwikkelaar wil zich naar eigen zeggen volledig focussen op andere projecten, waardoor er geen ruimte meer is om Blacklight: Retribution van nieuwe content te voorzien. Voor wie de game nog even wil uitproberen, zijn alle microtransacties voor de pc-versie nu gratis te downloaden via Steam.

Blacklight: Retribution is een futuristische free-to-play first-person shooter die in 2011 uitkwam. De game bevat verschillende spelmodi zoals Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Domination, King of the Hill en Kill Confirmed.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties