Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Assassin's Creed Rogue bevestigd voor 2015

Ubisoft brengt verhaaltrailer uit.

Ubisoft bevestigt dat Assassin's Creed Rogue in ontwikkeling is voor de pc. Deze versie lanceert begin 2015, waar de PlayStation 3- en Xbox 360-versie gepland staat voor 13 november aanstaande.

"Pc-spelers die Assassin's Creed III en Assassin's Creed IV: Black Flag hebben gespeeld, ontdekken nu ook de ontbrekende schakel," zo stelt de uitgever. Rogue speelt zich af tussen de twee games en vertelt het verhaal van Shay, een tempelier. De premisse wordt uit de doeken gedaan in onderstaande verhaaltrailer, die Ubisoft zojuist heeft uitgebracht.

Nog voor Rogue kunnen pc-gamers aan de slag met een andere Assassin's Creed-game. De releasedatum van Assassin's Creed Unity is tevens voor 13 november en geldt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast maakt Assassin's Creed Chronicles: China onderdeel uit van de downloadbare uitbreidingen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties