Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-spelers ervaren problemen met Call of Duty: Black Ops Cold War Season One

Crossplay tijdelijk uitgeschakeld.

Call of Duty: Black Ops Cold War Season One gaat vandaag van start. Bepaalde pc-spelers ervaren echter problemen en kunnen de nieuwe toevoegingen niet uittesten. Ontwikkelaar Treyarch werkt aan een oplossing.

Door foutcode 'Zed 398 Swift Clover' lijkt het alsof Black Ops Cold War volledig is geupgraded, maar als je vervolgens een match probeert te spelen, krijg je de bovenstaande melding. Omdat het probleem zich enkel voordoet op de pc, werkt Treyarch nu samen met de pc-ontwikkelaar Beenox aan een oplossing.

Tot er een oplossing is gevonden, is het tijdelijk niet meer mogelijk om je op pc te wagen aan crossplay.Voorlopig is het dus niet meer mogelijk om samen met consolespelers te spelen.

Daarnaast schudt Treyarch de Black Ops Cold War meta grondig door elkaar en krijgt Call of Duty: Warzone ook een nieuwe patch van 21GB.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties