Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-cheaters verpesten Call of Duty: Warzone voor consolespelers

Een (cheater)doorn in het oog.

Door het toenemende aantal pc-cheaters in Call of Duty: Warzone zetten meer en meer spelers op de console hun cross-play gewoon uit. Consolespelers hebben er immers genoeg van dat pc-gebruikers allerhande tools gebruiken om vals te spelen.

Consolespelers zijn niet de enigen die dat probleem opmerken. Ontwikkelaar Infinity Ward deelde vorige week al meer dan 70.000 bans uit. Naast die bans werkt het bedrijf momenteel ook aan verschillende security updates en het verbeteren van het in-game reporting systeem. De ontwikkelaar benadrukt dat hij een nultolerantie hanteert op het vlak van cheaters.

Ondanks alle moeite van de ontwikkelaar blijft valsspelen toch de kop opsteken. Via de Call of Duty-subreddits zien we nog steeds allerlei filmpjes opduiken die het probleem aanklagen. Het uitzetten van cross-play tegen valsspelers heeft bovendien ook negatieve gevolgen. Zo kun je niet meer samen met je vrienden op de pc spelen en duurt matchmaking veel langer.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties