Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Ontwikkelaar Owlcat Games heeft Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd. Het is de tweede game in de serie na het vorig jaar uitgebrachte Pathfinder: Kingmaker. De serie is gebaseerd op de gelijknamige tabletop-game.

Wrath of the Righteous speelt zich af in the Worldwound, waar er een grootschalige oorlog tussen mensen en demonen plaatsvindt. In tegenstelling tot Kingmaker krijgt de nieuwe game een meer donkere visuele stijl. Daarnaast introduceert de game de Witch en Oracle als nieuwe classes. Elke class heeft deze keer bovendien een pak meer progressiemogelijkheden dankzij een nieuw mythic progression system.

Ook heeft de ontwikkelaar ook een aantal lessen getrokken uit de feedback op Kingmaker. Zo zullen de keuzes die je maakt beter op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is ook de mogelijkheid om je eigen koninkrijk uit te bouwen verder uitgediept en beter afgestemd op het overkoepelende verhaal.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties