Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Path of Exile lanceert eind oktober op Steam

Free-to-play action RPG na maanden uit bèta.

De free-to-play action RPG Path of Exile lanceert 23 oktober. Dat maakt ontwikkelaar Grind Gear Games bekend. De open bèta loopt sinds januari. Met de release van versie 1.0 is de game voor het eerst verkrijgbaar op Steam.

Path of Exile is een RPG in de stijl van Diablo en Torchlight, met een grote focus op het uitbouwen van je 'skill tree' en het vinden van edelstenen voor in je uitrusting. In de Path of Exile preview op Eurogamer Benelux vind je meer info over die systemen.

De officiële release gaat gepaard met de toevoeging van de Scion-klasse, waarmee je pas aan de slag kan nadat je de game een keer hebt uitgespeeld. Ook zijn er zes nieuwe gebieden, waaronder The Library en de Sceptre of God. Hier vind je eindbazen die het verhaal tot dusver afsluiten. De open bèta kende al die tijd niet echt een einde, versie 1.0 dus wel.

De game is gratis te downloaden en te spelen, met de mogelijkheid om zeldzame edelstenen en andere uitrusting bij te kopen via een extra in-game shop.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties