Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Path of Exile 2 aangekondigd

Bevat ook alle content uit de eerste game.

Tijdens ExileCon heeft ontwikkelaar Grinding Gear Games aangekondigd dat Path of Exile 2 in de maak is. De nieuwe campaign bevat zeven hoofdstukken en speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen in de eerste game af. De campaign van die eerste game is bovendien ook volledig speelbaar in dit tweede deel.

Naast de nieuwe campaign introduceert Path of Exile 2 onder andere een nieuw skill gem systeem, nieuwe ascendancy classes en shapeshifting. De zeven classes uit de eerste game keren allemaal terug, al moet je wel een volledig nieuw personage maken om de nieuwe campaign uit te proberen.

Path of Exile 2 komt in elk geval naar de pc, maar het is nog onduidelijk of de game ook naar andere platformen komt. De eerste game in de serie was oorspronkelijk ook enkel beschikbaar voor voor de pc, maar uiteindelijk bracht Grinding Gear Games Path of Exile ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Een releasedatum voor deel twee is er ook nog niet. Ten vroegste eind 2020 start de bèta-fase.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties