Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patent voor nieuwe PlayStation contoller

Niemand weet waarvoor dit zal dienen.

Enkele oplettende surfers hebben een nieuw patent van Sony ontdekt. Het gaat om een controller in de vorm van een stok die met één hand te bedienen is.

Bovenaan de controller zitten de vier bekende PlayStation knoppen, en meer is er niet te zien. Zelf hing Sony aan het patent de beschrijving "hand held game controller" vast, wat ons net zoveel zegt als een prototype voor een nieuw glas waaraan de tekst "object om uit te drinken" verbonden is.

Voorlopig weet niemand waarvoor de controller mogelijk gebruikt zou kunnen worden, al zijn er bronnen die speculeren dat dit een mogelijke toevoeging zou zijn voor de befaamde 'magic wand controller' voor de PlayStation 3. Dat het hier gaat om een nieuwe controller voor de Buzz games - waarvan wij de laatste iteratie reeds hebben besproken in een review - is eveneens een van de mogelijkheden.

Ons lijkt het vooral te gaan om een prototype dat nooit het licht zal zien. Sony doet dit soort dingen wel vaker zonder dat we het concept ooit in de werkelijkheid tegenkomen.

Getagged als

Reacties