Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch The Witcher 3 brengt verbeteringen voor Gwent

Geloof in het hart van de kaarten.

Een nieuwe patch voor The Witcher 3 brengt verbeteringen voor het kaartspel Gwent, naast een aantal andere optimalisaties.

De patch introduceert een boek genaamd 'A Miraculous Guide To Gwent', waarin je kunt zien welke kaarten je mist. Het boek geeft ook hints naar de locatie van kaarten, ter ondersteuning van de achievement Collect 'em All.

Het boek is te vinden in de proloog van de game. Ben je daar al voorbij, dan kun je het boek vinden bij een handelaar in de buurt van St. Gregory's Bridge in het Gildorf district van Novigrad.

De patch introduceert tevens Level Scaling, wat inhoudt dat vijanden meegroeien met Geralts level. Zo blijven low-level gebieden een uitdaging. De patch notes geven wel aan dat de gewonnen experience points en drops hetzelfde blijven.

Tot slot zijn er een aantal bugs opgelost in elke versie van The Witcher 3. Ook is de gebruikersinterface aangepast zodat bepaalde elementen beter af te lezen zijn, zoals het Player Statistics-scherm en de icoontjes van sommige mutagens.

De releasedatum van de patch is nog niet bekend. De volledige changelog is te vinden op de website van de game. De The Witcher 3: Blood and Wine release is echter wel bekend.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties