Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch Pillars of Eternity komt deze week uit

Repareert o.a. vastzittende companions.

Obsidian Entertainment is van plan om deze week patch 1.03 voor Pillars of Eternity uit te brengen. De update komt rond 30 maart uit.

Patch 1.03 brengt een aantal bugfixes en verbeteringen met zich mee. Zo zorgt de update er voor dat Pillars of Eternity niet meer crasht op 32-bit pc's. Ook problemen met de muziek, stemmen van NPC's en het save-systeem worden door de patch onder handen genomen.

Obsidian heeft ondertussen een aantal tijdelijke oplossingen voor veel voorkomende problemen gevonden. Deze vindt je op het officiële Obsidian-forum. De ontwikkelaar heeft tevens een FAQ voor Pillars of Eternity gemaakt.

Pillars of Eternity is sinds 26 maart verkrijgbaar voor de pc en Mac. Een terugblik op de Infinity Engine en de spirituele voorgangers van de game vindt je op onze site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties