Skip to main content

Patch Cities: Skylines voegt tunnels toe

Deel van update 1.1.0.

Update 1.1.0 van Cities: Skylines voegt tunnels voor zowel de auto- als de spoorweg toe. Het betreft de eerste grote update voor de citybuilder van ontwikkelaar Paradox Interactive.

De update voegt ook 72 gebouwen in Europese stijl toe die je alleen kunt bouwen in een stad met het Europese thema. Er komen tevens 3 Europese mappen bij. Daarnaast krijg je nu de mogelijkheid om gebouwen muur tegen muur te zetten.

Volgens de ontwikkelaar werken door de update veel mods niet meer. De makers van de mods moeten deze dus aanpassen. Paradox legt uit: "We hebben hard gewerkt om zo weinig mogelijk conflicten met populaire mods te veroorzaken, maar dit is een belangrijke update en sommige problemen waren onvermijdelijk. In de toekomst willen we dit oplossen door met de harde kern van modders samen te werken en hun voor de release genoeg tijd te geven om hun creaties te bewerken."

Voorts maakt de update nog wat esthetische veranderingen en lost ze kleine fouten op.

Volgens Paradox bevatten komende updates alleen grote upgrades en toevoegingen. De ontwikkelaars willen ook de belangrijkste inhoud gratis weggeven en de mod-gereedschappen verbeteren.

Alle details vind je op het Paradox Interactive-forum.

Bekijk op YouTube

Read this next