Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patapon 3 krijgt releasedatum en prijs

Nog niet voor Europa.

De schattige maar medogenloze Patapon zijn terug van weggeweest. Twee jaar na hun laatste avontuur ontmoeten ze een gevaar dat bijna alle Patapon in stenen beelden verandert. De enige overlevende is Hatapon, vlaggendrager van de massa. Gelukkig wordt jij -de held van het verhaal- terug tot leven gewekt en kan je van voor af aan herbeginnen met Patapons te rekruteren om opnieuw ten strijde te trekken tegen enkele kwade geesten.

Hoewel er op zowel de Europese als Amerikaanse Playstationblog een artikel over Patapon 3 verscheen, werd in de Europese versie met geen woord gerept over een mogelijke releasedatum of kostprijs voor de game. We kunnen jullie dus momenteel enkel melden dat de game op 12 april in Noord-Amerika uitkomt op PSN en op UMD. Daar zal Patapon 3 een kleine $19,99 gaan kosten.

De gameplay in deze derde telg is identiek dezelfde aan die uit deeltje twee. Nog steeds moet je door ritmisch knoppen in te drukken je legertje Patapons orders zoals 'Aanvallen' en 'Verdedigen' geven. Wel nieuw zijn de uitgebreide multiplayermogelijkheden. Zo kan je nu niet alleen met, maar ook tegen je vrienden strijden. Elk level zal daarenboven met hoogstens acht spelers doorlopen kunnen worden. Bovendien kan je van dit alles genieten online of lokaal.

Op een Europese releasedatum en richtprijs blijft het voorlopig wachten. Zodra er meer informatie bekend is, hoor je het hier. In de tussentijd, oefen gerust nog wat op je ritmegevoel.

Pon-Pon PataPon

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen