Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Park Beyond releasedatum bekendgemaakt

Van de makers van Tropico.

Limbic Entertainment, de ontwikkelaar van onder andere Tropico 6, breng binnenkort een nieuwe game uit. Park Beyond is een pretparkmanagementgame die het niet zo nauw neemt met de zwaartekracht. De game komt op 16 juni uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Net zoals in klassiekers als RollerCoaster Tycoon bouw je je eigen pretpark uit met tal van attracties. Het unieke aan Park Beyond is volgens de ontwikkelaars de zogenaamde 'impossification'. Je kunt dus zonder veel problemen rollercoasters maken die in realiteit onmogelijk zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een attractie die wagentjes uit een kanon afschiet. Of een gigantische octopus die je alle hoeken van het pretpark laat zien. In de echte wereld zouden die attracties moeilijk voorbij de veiligheidsinspectie komen, maar in Park Beyond kan het allemaal.

De game bevat zowel een story mode als een sandbox mode. Geïnteresseerde kunnen zich alvast registeren voor de closed beta die van 9 tot 16 mei loopt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties