Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Park Beyond releasedatum bekendgemaakt

Van de makers van Tropico.

Limbic Entertainment, de ontwikkelaar van onder andere Tropico 6, breng binnenkort een nieuwe game uit. Park Beyond is een pretparkmanagementgame die het niet zo nauw neemt met de zwaartekracht. De game komt op 16 juni uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Net zoals in klassiekers als RollerCoaster Tycoon bouw je je eigen pretpark uit met tal van attracties. Het unieke aan Park Beyond is volgens de ontwikkelaars de zogenaamde 'impossification'. Je kunt dus zonder veel problemen rollercoasters maken die in realiteit onmogelijk zijn.

Bekijk op YouTube

Denk bijvoorbeeld aan een attractie die wagentjes uit een kanon afschiet. Of een gigantische octopus die je alle hoeken van het pretpark laat zien. In de echte wereld zouden die attracties moeilijk voorbij de veiligheidsinspectie komen, maar in Park Beyond kan het allemaal.

De game bevat zowel een story mode als een sandbox mode. Geïnteresseerde kunnen zich alvast registeren voor de closed beta die van 9 tot 16 mei loopt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Park Beyond

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties