Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Korte Papers, Please film in de maak

Kan goede papieren voorleggen.

Cineastes Nikita and Liliya Ordynskiy werken aan een filmadaptatie van Papers, Please. De korte film komt later dit jaar uit en is op de gelijknamige indiegame van Lucas Pope gebaseerd.

In Papers, Please speel je een grenswachter in het fictieve land Arstotzka. Vluchtelingen uit naburige landen melden zich aan, en het is aan jou om te beslissen wie de grens mag oversteken. Je beslist zelf of je de door de overheid opgelegde criteria al dan niet hanteert.

Cover image for YouTube videoPAPERS, PLEASE - The Short Film Teaser Trailer (2017)

De filmadaptatie is in handen van Nikita and Liliya Ordynskiy, die verbonden zijn aan het Moscow Institute of Television and Radio Broadcasting. De hoofrol is voor Igor Savochkin, bekend van Leviathan en Night Watch.

Papers, Please lanceerde in 2013. Sindsdien zijn er nog meerdere games met vergelijkbare thema's uitgebracht. Zo is onlangs Orwell: Ignorance is Strength aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Papers, Please

iOS, PS4, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties