Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Paper Mario: The Origami King gameplay getoond

Op reis doorheen het Origami-koninkrijk.

Naar aanleiding van de snel naderende release van Paper Mario: The Origami King krijg je van Nintendo uitgebreide gameplaybeelden. Daarin geeft het bedrijf meer details over de game prijs.

Aan het begin van de trailer zie je hoe King Olly van het Origami koninkrijk het papieren kasteel van Princess Peach volledig inneemt aan de hand van vijf gekleurde linten. Om het kasteel terug te krijgen, trekt Mario erop uit en tracht hij het einde van die vijf linten te vinden.

Tijdens zijn zoektocht verkent hij daarom herfstkleurige bergen, een bos tijdens de lente, een oase in de woestijn, een ondergronds rioleringsstelsel en een herenhuis vol ninja's

Volgens Nintendo barst de game van geheimen en mini-games. Zo ga je raften, schieten op doelwitten, duiken naar schatten, vissen en waag je je aan luchtgevechten.

Daarnaast krijg je ook de hulp van enkele reisgenoten. Hieronder vind je het zusje van King Olly die het niet eens is met de plannen van haar broer en er alles aan probeert te doen om deze tegen te werken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties