Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Paper Mario 3DS krijgt ondertitel

Dit najaar gaan we stickers plakken.

Tijdens de E3 persconferentie van Nintendo is er nieuwe footage van Paper Mario voor de 3DS getoond. Tevens kregen we de ondertitel en releaseperiode te horen. Paper Mario Sticker Star ligt dit najaar in de winkel.

In het nieuwste deel in de RPG-serie van de bekende loodgieter spelen stickers een grote rol. Het werd tijdens het praatje van Nintendo niet geheel duidelijk, maar gelukkig is er morgen nog een speciale presentatie voor de 3DS line-up. Er werd heel vlug vertoond dat je stickers kunt selecteren om zo de turn-based aanvallen op tegenstanders te bepalen. Een sticker van een schoen laat Mario schoppen, terwijl hij met een sticker van een hamer naar het slagwapen grijpt.

Morgen hopelijk meer.

Over de auteur

Thomas Mak avatar

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Reacties