Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ozzy verschijnt in Guitar Hero: World Tour

Virtueel Ozzfest in de nieuwe Guitar Hero

Haal de duiven uit de kast en de vleermuizen van zolder! Rocklegende en excessief 'gebruiker' Ozzy Osbourne zal verschijnen in Guitar Hero: World Tour. In de vorige Guitar Hero waren Slash en Tom Morello al aanwezig, maar Activision en Neversoft breiden de verzameling beroemdheden een stuk verder uit. Niet alleen Ozzy zal namelijk een speelbaar karakter zijn, maar ook Zakk Wylde van Black Label Society zal aanwezig zijn in het vierde deel van de voormalige-gitaar-maar-nu-volledige-band-game.

Aangezien er geen vleermuis bij het spel geleverd wordt om de kop van af te bijten, moeten de liedjes gewoon op de instrumenten nagespeeld worden. Daarom zullen er ook twee Ozzy-songs in World Tour voorkomen, namelijk 'Crazy Train' en 'Mr. Crowley', bekend van het eerste soloalbum van Ozzy.

Aangezien Ozzy zelf al dertien jaar de wereld rondreist met zijn eigen Ozzfest festival, leek het Activision ook een leuk idee om dit wereldberoemde festival naar Guitar Hero te brengen. Samen met Ozzy zullen onder andere System of a Down en Metallica hun digitale opwachting maken in de vorm van twee liedjes. Van System of a Down zal 'B.Y.O.B.' in speelbaar zijn en Metallica zal hun liedje 'Trapped under Ice' beschikbaar stellen.

Guitar Hero: World Tour heeft daarna nog een echte exclusive met Metallica, aangezien de Amerikaanse metalband hun nieuwste album 'Death Magnetic' beschikbaar als downloadbare content. Meer over Guitar Hero: World Tour volgende week vanaf de Leipzig Games Convention.

Getagged als

Reacties