Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ozzy Osbourne praat over gamers

"Fuck dit, en fuck dat!"

Ozzy Osbourne zal altijd een beetje de Eddy Wally van het buitenland blijven, en dat bedoel ik niet negatief. De man heeft een bepaalde charme waarmee hij een hele mensenmassa op gang kan krijgen, zelfs als het gaat om personen die games spelen - met name World of Warcraft - en dus weinig in aanraking komen met beweging. Of zo stelde The Prince of Darkness zich de gemiddelde gamer toch voor.

"Ik dacht dat ze allemaal brillen zouden dragen waarvan de glazen zo f*cking dik zouden zijn als Coca-Cola flesjes, in combinatie met krullend f*cking wit haar, je weet wel, zoals wetenschappers eruit zien. Maar tijdens mijn optreden op de BlizzCon waren ze f*cking super man, echt super! De sfeer zat erin, en iedereen amuseerde zich kostelijk. Dat is het beste onderdeel van mijn job, mensen een leuke tijd bezorgen," aldus Ozzy.

Hoe Osbourne in aanraking met Blizzard kwam is ook voor hem een beetje onduidelijk. "Ik heb geen enkel f*king idee hoe dat gebeurde," geeft Ozzy aan. Toen men zijn geheugen probeerde op te frissen door te zeggen dat hij meespeelde in een reclamespot voor World of Warcraft reageerde de man nog steeds een beetje out of the blue. "Ooh ja, Wrath of the Lich King, dat spotje...ach, ik weet het niet meer, ik doe er zoveel vooral omdat ik het een leuke bezigheid vind."

Ozzy Osbourne trad zopas op tijdens de voorbije BlizzCon te Anaheim. Of hij dat binnen een week nog weet, daar twijfelen we na dit kleine interview aan...

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen