Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oxenfree 2: Lost Signals releasedatum bekend

Komt naar pc, PlayStation, Switch en Netflix.

Night School Studio heeft tijdens de afgelopen Nintendo Indie World Showcase de releasedatum voor zijn nieuwste game Oxenfree 2: Lost Signals bekendgemaakt. Vanaf 12 juli kun je aan de slag met deze narratief gedreven game op pc, PlayStation, Switch en mobiele toestellen.

Oxenfree 2 speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in de eerste game af. je speelt deze keer als Riley Poverly, een onderzoeker die mysterieuze radiosignalen in een klein kustdorpje onderzoekt. Op basis van de gesprekken en keuzes die je maakt, gaat het verhaal verder.

Volgens de ontwikkelaar bepalen jouw keuzes wie Riley wordt, hoe haar relaties met andere personages ontwikkelen en welke verhaalopties er mogelijk zijn: "bouw een hechte vriendschap op met een oude kennis van op school of kies ervoor om een visser in nood te negeren."

Night School Studio werd in 2021 overgenomen door Netflix. Wie een abonnement op die dienst heeft, kan de game bij de release dus ook meteen gratis spelen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties