Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch - Volskaya Industries Map gids

Tips voor aanvallers en verdedigers.

Volskaya Industries doet niet aan de vrolijke en zonnige taferelen uit de andere maps in Overwatch. Verwacht een hoop sneeuw, architectuur die niet zou misstaan op het Rode Plein en intense vuurgevechten op de meest open map die de game momenteel kent.

Onze gids bekijkt voornamelijk het aanvallende team, maar het verdedigende team heeft met wat kleine aanpassingen ook veel aan deze informatie. Hier is ons advies om de grootste impact te maken op de Volskaya Industries-map.

Offensieve en defensieve tips voor Volskaya Industries

  • Het grootste gevaar voor het aanvallende team komt vanuit het handige snipernest, direct in het gebouw tegenover je. Deze uitkijkpost geeft je een goed beeld van alle uitgangen, en ook voldoende dekking om achter te schuilen.
  • Je moet ook enorm opletten op de gevaren bij de linker uitgang. Die val lijkt misschien niet zo spectaculair, maar dit valt buiten de map en leidt je direct de dood in. Hoe gebeurt zoiets? Nou, door de terugslag van een explosief of iets soortgelijks. Geen goed begin.
  • De flankerende teamleden willen via de rechter uitgang door het interieur van het gebouw manoeuvreren. Je krijgt hier volop de kans om het verdedigende team de pas af te snijden, maar blijf wel in beweging. Zodra ze je door hebben komen ze met volle macht op je af. Als je je rol goed speelt, weet je sowieso dat je in beweging moet blijven.
  • Verdedigers kunnen de trap op en daar geweldige snipernesten vinden. Vergeet ook niet een kijkje te nemen naar de stenen poort, met het bord en de ramen. Daar bevindt zich namelijk een speciaal verstopplekje waar wendbare Heroes als Widowmaker kunnen komen. Je krijgt hier een geweldig overzicht van de map, maar je valt wel op. Als je te lang blijft plakken, wordt je afgeslacht..
  • Als je als Bastion of Torbjorn speelt, kun je de bunker vlak voor de Control Point gebruiken als schuilplek. Vanuit hier verniel je iedereen die de Control Point wil overnemen. Dit is wel een erg opvallende plek om te gaan zitten dus verwacht dat je rap bestookt wordt. Bastion kan met zijn schild hier wel langer blijven zitten.
  • Er is een kortere route die het aanvallende team kan gebruiken om langs de meest hardnekkige knelpunten te glippen, maar niet elke Hero kan er even gemakkelijk gebruik van maken. Hij zit aan de linkerkant van het startpunt, en je moet over het gat naar een platform springen.
  • Zodra het eerste Objective uit de weg is, kun je de bewegende platforms gebruiken om jezelf te positioneren, of om een offensief op het volgende Control Point te starten. Widowmaker of Bastion kunnen op de platforms blijven staan om zo de nietsvermoedende aanvallers uit te schakelen.
  • Betreffende die kortere route van eerder; als je rechts blijft aanhouden zie je uiteindelijk een richel met een railing aan de andere kant van de afgrond. Als je daar kunt komen, benader je de objective van de andere kant. Misschien verras je hier zelfs een paar verdedigers mee.

Andere Point Capture maps

Is Point Capture je favoriete gamemode? Lees dan ook de tips voor de volgende maps:

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties