Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch volgend weekeinde gratis uit te proberen

Geldt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment laat weten dat je Overwatch van 18 tot 21 november gratis kunt uitproberen. Het aanbod geldt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gedurende het gratis weekeinde zijn alle 22 classes en alle dertien maps in de game beschikbaar. Je hebt tevens de optie om de modi Quick Play, Play vs. AI, Custom Game en Weekly Brawl uit te proberen.

Blizzard meldt ook dat je voortgang gedurende het gratis weekeinde wordt overgezet naar de volledige versie van de game. Zo worden je level, de inhoud van Loot Boxes en andere extra's overgedragen.

De studio laat echter wel weten dat je een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-abonnement nodig hebt om de game te kunnen spelen. Deze restrictie geldt ook voor de offlinemodi in Overwatch.

Er is meer Overwatch-gerelateerd nieuws. Zo onthulde Blizzard onlangs officieel Sombra voor Overwatch. De studio heeft ook nieuwe maps en een Overwatch League aangekondigd.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties