Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch-personage Symmetra krijgt twee ultimates

Een schildgenerator en een bewegende fotonbarrière.

Overwatch-personage Symmetra krijgt twee nieuwe ultimates. Hiermee is ze het eerste personage in de game die deze optie heeft.

Ontwikkelaar Jeff Kaplan licht toe dat Symmetra als personage alleen werd gekozen in specifiek situaties. Zo werd haar mogelijkheid om te teleporteren alleen gebruikt bij het eerste checkpoint in King's Road. In andere arena's bleef ze onderbenut.

De nieuwe ultimate die Symmetra krijgt geeft haar een schildgenerator voor alle teamgenoten in de nabije omgeving. De schildgenerator negeert echter het gezichtsveld van de vijand en moet worden gezocht en vernietigd door de tegenstander.

Spelers blijven de mogelijkheid behouden om voor Symmetra's oude teleporteer-ultimate te kiezen. Deze heeft meer hit points dan eerst.

Symmetra's gewone schild is vervangen door een nieuwe ability, genaamd Photon Barrier. Dit is een geprojecteerde barrière die beweegt over een traject. Ook is het raakgebied van haar primaire aanval ietwat vergroot.

Er is meer Overwatch-gerelateerd nieuws. Zo voegde Blizzard onlangs middels een patch het personage Sombra aan Overwatch toe.

Over de auteur

Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties