Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch patch voegt Sombra toe

Tijd om met code te klieren.

Patch 1.5 voor Overwatch voegt Sombra als speelbaar personage toe. Tevens bevat de patch een nieuwe modus en een aantal balansupdates.

Sombra kan haar vijanden hacken, waardoor ze hun vaardigheden niet meer kunnen gebruiken. Health Packs en Torbjörn's turrets zijn ook te hacken. Ze gebruikt een volautomatisch machinepistool en thermo-optische camouflage om zichzelf onzichtbaar te maken.

De Weekly Brawl wordt vervangen door de nieuwe Overwatch Arcade Mode. Deze modus bevat regelmatig wisselende modi en beloont de speler tevens met maximaal drie extra Loot Boxes per week. Spelers bepalen zelf welk speltype ze in de Arcade spelen.

De balansupdates verhogen onder andere de schade van Pharah's raketten en de Health van D.Va's Mech, maar verlagen Lucio's Healing Per Second en de hoeveelheid kracht die Zarya absorbeert middels haar Barriers. Een volledige lijst is te lezen op de site van Blizzard.

Tot slot lost de patch een aantal bugs op. De PlayStation 4-versie van Overwatch krijgt ondersteuning voor de PlayStation 4 Pro. Er zijn ook aanpassingen aan het XP-systeem van Overwatch gemaakt.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties