Skip to main content

Overwatch patch voegt nieuwe map en modus toe

Plus talloze andere tweaks.

De Overwatch bèta heeft een grote update gekregen. De patch is 1,5 gigabyte groot en bevat onder meer een nieuwe map en modus.

De nieuwe map in de team-based shooter gaat onder de naam Route 66. Het is gebasseerd op de historische weg die dwars door de Verenigde Staten loopt en staat vol met verlaten benzinestations, winkels en cafés.

Blizzard introduceert naast een nieuwe map ook een nieuwe gamemodus. Weekly Brawl is vergelijkbaar met Hearthstone's Tavern Brawl. Elke week komt er een nieuwe uitdaging met afwijkende regels. Zo respawn je de ene week voortdurend met een andere hero, terwijl je de andere week alleen maar uit Tanks kunt kiezen. Om de nieuwe modus te testen, komt er momenteel dagelijks een nieuwe Weekly Brawl.

De patch bevat ook tal van andere aanpassingen. Zo kun je aan einde van elke match Highlights van je persoonlijke gameplay opslaan en is de Play of the Game gevarieerder. Een overzicht van alle aanpassingen in de patch is op Battle.net te lezen.

Blizzards 'hero brawler' komt op 24 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. De Overwatch preview van de gesloten bèta lees je hier.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Bekijk op YouTube

Read this next