Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch patch past bereik Lúcio aan

Oh, turn it up (and down).

Blizzard werkt momenteel aan Overwatch patch 1.10. Lúcio krijgt de meeste veranderingen in deze patch. Zo wordt de area-of-effect radius van zijn Songs teruggebracht van 30 naar 10 meter.

Wel krijgt zijn team nu te zien wat die radius precies is. Ook is de radius van zijn Sound Barrier verminderd van 30 naar 20 meter. Naast de vermindering in bereik krijgt hij enkele boosts en wordt hij mobieler.

De projectielsnelheid van Lúcio's Sonic Amplifier gaat van 40 naar 50. Het is dankzij de patch tevens mogelijk om vijanden verticaal weg te duwen. Zijn Healing en Amp It Up krijgen een boost van 50% per seconde.

Ten slotte neemt Lúcio's bewegingsnelheid met 30% toe als hij over een muur rijdt, en als hij van de muur afgaat krijg hij een korte speed boost. Patch 1.10. wordt nu getest in de PTR. de update heeft nog geen officiële releasedatum.

Er is meer Blizzard-gerelateerd nieuws. Zo is nieuwe Overwatch hero Orisa nu officieel speelbaar in de game. Blizzard liet onlangs ook verstek gaan in een rechtszaak rond cheatprogramma's voor Overwatch.

Over de auteur
Mariëlle Salh avatar

Mariëlle Salh

Redacteur

Mariëlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Reacties