Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch - Numbani Map gids

Tips voor aanvallers en verdedigers.

Numbani is de hemel voor menig sniper, en daarom focussen we voorlopig hierop in deze gids-in-wording.

Numbani is een utopische stad langs de Afrikaanse kust met veel balkons, daken en grote open ruimtes. Het is dus een echte speeltuin voor iedereen die graag door een scope kijkt en geduldig wacht op dat ene perfecte schot.

Hanzo is altijd een optie natuurlijk, maar in de eerste versie van deze map gids gaan we focussen op Widowmaker. Toch is veel van de tips die we hier geven ook toepasbaar op andere defensieve Heroes zoals Bastion en Torbjorn. Blijven lezen dus, ook als snipen je niet ligt!

In de toekomst zullen we deze pagina updaten met meer tips. Kijk dus regelmatig terug voor meer tips zodat Numbani geen geheimen meer heeft voor jou!

Offensieve en defensieve tips voor Numbani

  • Als je in het verdedigende team zit, rep je je aan het begin van de match best zo snel mogelijk naar de linkerkant van de brug bij het startpunt van de aanvallers. Hier word je wat beschermd door de muren terwijl je nog steeds kunt richten op de uitgang rechts. Een mijn achter je leggen zal je beschermen tegen flankers.
  • Zoek balkons met bomen in de buurt. Die zorgen voor wat extra bescherming. Dit is vooral handig als je nog niet de beste sniper bent maar wel wilt oefenen want zo heb je wat meer ademruimte.
  • Net voor de Payload is een balkon dat je zicht geeft op het hele centrale gedeelte van Numbani (zoek de bus in het midden van de straat). Als je in het defensieve team zit en het vijandelijke team zit al een eind met hun Payload, ga daar dan zitten en geef alle vijandelijke posities door aan je teamgenoten.
  • Nog verder terug, links van de Payload, is nog een balkon dat je zicht geeft op de hoofdweg, het vorige balkon en het rechtse gebied die de tegenstanders graag gebruiken om te flanken.
  • Het is geen goed idee om je te positioneren aan de rechterkant van de Payload als je wilt snipen. Je bent er erg kwetsbaar.
  • Vergeet niet dat, of je nu verdedigt of aanvalt, Spider Mines je beste vriend zijn als Widowmaker. Plaats deze altijd op je meest kwetsbare plek.
  • Het enorme standbeeld bij de Payload is geweldige cover voor Widowmaker. Gebruik je grapple om omhoog te gaan en vuur tussen de benen van het standbeeld.

Andere Payload maps

Is Payload je favoriete Overwatch gamemode? Lees dan ook de tips voor de volgende maps:

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Over de auteur

Redactie avatar

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties