Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch - Lijiang Tower Map gids

Tips voor aanvallers en verdedigers.

Lijiang Tower is een Control Map in Overwatch die opgesplitst is in drie stadia. Ten eerste is er de Night Market, gevolgd door de Garden. De laatste is de uiterst krappe Control Center, als je die al te zien krijgt.

Deze map beloont strakke samenwerking met je team. Hier zijn een aantal tips om de overhand te krijgen op deze map.

Offensieve en defensieve tips voor Lijiang Tower

  • Op elke map waarin je naar een point moet gaan om die vast te houden heb je profijt van een Lucio in je team. Hoewel het klopt dat de objective niet direct ontgrendelt heb je er wel baat bij om er als eerste te zijn. Gebruik de speed boost om zo snel mogelijk bij de objective te komen.
  • Junkrat is ook bijzonder krachtig in deze map. Je kunt de gehele omgeving rondom de objective vol gooien met explosieven. Mei is ook erg handig, dankzij de Barrier die ze kan opwerpen. Symmetra's turrets zijn om exact dezelfde reden waardevol.
  • Ongeacht de opstelling van je team, is Pharah een uitmuntende toevoeging als je op deze map speelt. Je krijgt regelmatig de kans om het luchtruim in te schieten en je raketten op je tegenstanders te laten regenen. Hiermee jaag je iedereen uit hun schuilplek. Een hoop gebouwen hebben hogerop ook een ingang om op een andere manier bij je doel te komen.
  • Je hebt er altijd wat aan om te weten waar de health packs te vinden zijn op een map, maar dit gaat dubbel en dwars op voor Lijiang Tower aangezien het er vaak heftig aan toe gaat. Je maakt veel meer kans om te overleven als je op exact het juiste moment een health pack meepikt.
  • Wanneer je vecht voor de tweede capture point, pas dan op voor de bodemloze put. Reken er op dat je af en toe struikelt en naar beneden valt, maar probeer je altijd bewust te zijn van dit gat.
  • De laatste control point bevindt zich in een nauwe ruimte. Als je wat ademruimte nodig hebt, ga je op zoek naar de trap die je naar een richel boven het control point brengt. Wellicht weet je één of twee vijanden af te knallen voordat ze weten waar je zit en jacht op je maken.

Andere Control maps

Is Control je favoriete Overwatch gamemode? Lees dan ook de tips voor de volgende maps:

  • Ilios (gids komt er snel aan!)
  • Nepal

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties