Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch - King's Row Map gids

Tips voor aanvallers en verdedigers.

De volgende Overwatch map die we bespreken is King's Row. Als je de game nog niet gespeeld hebt, maar wel bekend bent met alle promotie, dan ken je deze map uit de Alive video.

King's Row is een waar feest voor spelers die graag verrassingsaanvallen uitvoeren. Deze gestileerde versie van Londen zit namelijk boordevol bochten, gangetjes en verborgen hoekjes. Er zijn veel knelpunten en sniperplekjes, maar ook goeie plekken om vallen en mijnen te leggen. Geen twee gevechten zullen ooit dezelfde zijn op deze map.

In deze gids geven we je een hoop hints en strategieën om jouw team in King's Row aan de winnende kant te krijgen. Onthoud wel dat deze gids een werk van lange adem is, en dat we hier aan blijven werken in de toekomst. Kijk dus zeker nog eens terug in de toekomst, want dan zullen we een hoop meer informatie voor je hebben! En als je zelf wat tips hebt voor deze map, vertel ze dan zeker in de comments!

Offensieve tips voor King's Row

  • Eén van de grootste problemen die je tegenkomt als het aanvallende team is gewoon door dat eerste checkpoint geraken. Reinhardt kan hier een groot voordeel bieden, want zijn schild brengt het hele team al een heel stuk dichterbij.
  • Ook flanken is belangrijk. Heroes zoals Tracer en Reaper kunnen alle kleine gangetjes en unieke weggetjes vinden om achter de verdedigingslinie van het andere team te geraken.
  • Maak gebruik van de hoogte van King's Row. Zeker in het begin van het gevecht wanneer iedereen zowat op dezelfde plek staat. Heroes als Pharah zijn hier ideaal om raketten neer te doen regenen.
  • Het laatste stuk van King's Row is heel gevaarlijk als je moet aanvallen. Er zijn overal balkons en hoekjes waar je vijanden zich kunnen verstoppen. Het beste aanvalsplan kan hier in duigen vallen als je niet oplet. Verander van Hero om deze plekjes onschadelijk te maken indien nodig.

Defensieve tips voor King's Row

  • Als je aan het verdedigen bent, moet je zeker goed uitkijken voor snipers die op één van de vele balkons staan. Zij schakelen je teammaten één voor één uit terwijl hun vrienden de payload onverstoorbaar verder krijgen. Nog meer dan op andere maps, moet je in Kings's Row ook in de hoogte kijken om te weten wat er allemaal gaande is.
  • Eén Hero die nuttig is in elk gevecht op King's Row is Symmetra. Als de rest van het team bezig is met de Payload, kan je met Symmetra een turret plaatsen in de ingang van het hotel. Die zal zodanig irritant zijn voor het andere team dat jouw team ondertussen de vrije loop krijgt.
  • Mei is nog zo'n goede keuze hier om het aanvallende team te irriteren vanaf het prille begin van de match. Ice Wall is natuurlijk uitstekend om de weg naar de Payload te blokkeren maar je kan deze ook gebruiken om de vijandelijke tank af te zonderen van zijn team.
  • Het aanvallende team zal vaak door smalle gangetjes moeten lopen om vooruitgang te maken. Junkrat is daardoor ook een uitstekende keuze. Met zijn granaten is hij dodelijk en hoogst irritant in dergelijke situaties. De vallen die hij legt vertragen het andere team ook.

Andere Payload maps

Is Payload je favoriete Overwatch gamemode? Lees dan ook de tips voor de volgende maps:

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Getagged als
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties