Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch Christmas Event aangekondigd

Ho Ho Ho Boom, headshot!

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment kondigt een Christmas Event voor Overwatch aan. De activiteiten starten op 13 december.

Via een geanimeerde kerstkaart op Twitter nodigt Blizzard iedereen uit om mee te doen aan het evenement. Op de kaart zie je de King's Row map in een kerst thema. Naast deze hint geeft de studio verder geen informatie over de exacte inhoud.

In het Halloween Terror evenement waren alle loot boxes vervangen door jack-o'-lanterns, gevuld met nieuwe cosmetische items. Daarnaast was er tijdelijk een speciale co-op modus. Het is mogelijk dat Blizzard soortgelijke features voor het Christmas Event heeft gepland.

Tijdens Blizzcon 2016 is er veel Overwatch nieuws bekendgemaakt. Zo is Sombra inmiddels aan de game toegevoegd. Ook krijgt Overwatch een Arcade Mode, nieuwe maps en een Overwatch League.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties