Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch bèta begint in de herfstperiode

Speel als één van de nieuwe heroes.

De bèta van Overwatch gaat in de herfstperiode van 2015 van start. Dat maakt Blizzard tijdens de PAX East 2015 bekend.

Daarnaast kondigt de ontwikkelaar de nieuwe map Gibraltar aan. In deze map moet de aanvaller een vrachtschip van punt A naar punt B brengen. Het verdedigende team moet dit met man en macht tegenhouden.

Ook toont Blizzard twee nieuwe personages. Cowboy McCree gebruikt een revolver om zijn tegenstanders om te leggen, terwijl Zarya lasers inzet om de klus te klaren.

First-person shooter Overwatch werd tijdens BlizzCon onthuld. De game is een first-person shooter waarin teams van zes het online tegen elkaar opnemen. In Blizzards nieuwe titel staat samenwerken centraal, aan de hand van de personages die je kiest. Elk karakter heeft zijn eigen vaardigheden. Een exacte releasedatum voor Overwatch is nog niet bekendgemaakt.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties