Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch Anniversary Event gaat op 22 mei van start

Twee kaarsjes uitblazen.

De tweede editie van het Overwatch Anniversary Event gaat op 22 mei van start. Dat maakt Blizzard bekend door middel van een Developer Update.

Het evenement begint op dinsdag 22 mei en eindigt op dinsdag 12 juni. Blizzard belooft vijftig nieuwe cosmetische voorwerpen, waaronder acht Legendary en drie Epic skins. Ook nieuwe Dance Emotes komen tijdens het evenement uit.

Daarnaast wordt een nieuwe free-for-all deathmatch map aan de game toegevoegd. Dit jaar bevat deathmatch een competitieve variant met placement matches en een skill rating.

Net zoals tijdens het Archives Event zijn er een aantal voorwerpen van vorig jaar opnieuw verkrijgbaar. Ook een aantal seizoensgebonden brawls komen terug in Arcade en wisselen elkaar dagelijks af.

Wanneer je tijdens het evenement inlogt, krijg je een Legendary Anniversary Loot Box met een Legendary voorwerp. Eveneens is Overwatch tussen 25 mei en 29 mei gratis speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tot slot brengt Blizzard op 22 mei een nieuwe digitale versie van Overwatch uit. Bij die Legendary Edition krijg je vijftien skins, waaronder de Origin Skins. Overwatch krijgt ook een roze Mercy-skin.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties