Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch 2 krijgt eind april eerste PvP-beta

Geen concrete datum.

De eerste Overwatch 2 PvP-beta vindt ergens eind april plaats en zal enkel in selecte regio's beschikbaar zijn op de pc. Dat meldt Blizzard Entertainment via de Overwatch-website.

In de gesloten bèta krijgt een selecte groep spelers de kans om gameplayfeedback te geven over de sequel. Tijdens de testfase krijg je toegang tot het nieuwe speelbare personage Sojourn, de 5v5- en Rush-mode, tal van nieuwe maps, herwerkte heroes en een nieuw pingsysteem.

Wie zelf wil deelnemen aan de eerste Overwatch 2 PvP-beta of een van de andere testfases, kan zich daar momenteel voor registreren via de Overwatch-website. Vervolgens kiest Blizzard in welke testfase je mag meedoen. In latere fasen komen er steeds meer spelers en vergroten telkens je kansen op een deelname aan aankomende bèta's.

De aankondiging van Overwatch 2 dateert alweer van 2019. Ondertussen organiseerde Blizzard een Overwatch 2-livestream en stelde hij Overwatch 2 en Diablo 4 wederom uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties