Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overcooked: All You Can Eat aangekondigd

Next-gen menu.

Partygame Overcooked: All You Can Eat is officieel aangekondigd voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Het betreft een next-gen compilatie van het origineel en diens sequel. Een releasedatum is nog niet bekend.

Alle originele levels uit Overcooked zijn in de engine van Overcooked 2 opnieuw opgebouwd, waardoor de gehele compilatie over online multiplayer en crossplay beschikt.

Overcooked: All You Can Eat bevat nieuwe chefs, nieuwe kostuums en meer dan 200 levels. Daarnaast krijgt de game enkele toegankelijkheidsinstellingen - zoals een kleurenblinde modus - en nieuwe Achievements/Trophies.

Zodoende voegt Overcooked: All You Can Eat zich bij de bevestigde PlayStation 5 games en Xbox Series X games. In onze Overcooked 2 review lees je of de co-oppuzzelgame drie Michelin-sterren verdient.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties