Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outriders release uitgesteld naar dit najaar

Komt ook naar de PlayStation 5 en de Xbox Series X.

Bulletstorm-ontwikkelaar People Can Fly verschuift de release van zijn nieuwe co-op shooter Outriders. De game werd tijdens de E3-beurs van vorig jaar aangekondigd met een geplande release in de zomer van 2020, maar die is nu uitgesteld naar het najaar van 2020. Door het uitstel zal Outriders bij de release wel meteen ook beschikbaar zijn voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X.

Tot nu toe hebben we nog geen gameplay van Outriders gezien. People Can Fly omschrijft de game als een 'donkere, moderne shooter met RPG-elementen'. Je kunt Outriders zowel solo als in teams van drie personen spelen. Op donderdag 13 februari onthult de ontwikkelaar de eerste gameplay-beelden.

In de game trek je naar de vijandige planeet Enoch. De ontwikkelaar belooft een grote variatie in omgevingen, waarbij je zowel grote steden, bossen, berglandschappen als woestijnen verkent. Naast de nieuwe consoles komt de game ook naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties