Skip to main content

Outriders ontwikkelaar belooft "details over wat er is misgegaan" bij de release

Post mortem.

Outriders ontwikkelaar People Can Fly belooft dat het "in de nabije toekomst... specifieke details zal delen over wat er is misgegaan" bij de release van de game. Specifiek draait het om de verbindingsproblemen waar vele spelers mee worstelen.

Sinds de Outriders release op 1 april is het vaak moeilijk om de game te spelen. De servers van de game zitten vaak bomvol, en doordat je verplicht online moet verbinden met de game - zelfs wanneer je solo wil spelen - is het vaak onmogelijk om met de game aan de slag te gaan.

Bekijk op YouTube

Via online kanalen hebben spelers daarom aan ontwikkelaar People Can Fly gevraagd om meer details te geven over de problemen en welke lessen de ontwikkelaar eruit kan trekken.

In een tweet zegt het team dat het "absoluut" details wil delen met spelers.

"We werken continu aan alle issues, maar we hopen in de nabije toekomst specifieke details te delen over wat er aan de hand is en wat we er aan doen," aldus de verklaring.

Vanwege een bug is crossplay (het samenspelen met mensen die op andere platformen gamen) in Outriders uitgeschakeld. "We behandelen dit probleem met de hoogste prioriteit en werken aan patches", aldus een andere tweet.

Outriders was vanaf de dag van release beschikbaar op Xbox Game Pass. Het zijn fijne tijden voor Game Pass abonnees. Recent werden er 20 Bethesda Games aan Game Pass toegevoegd. Ook is EA Play op Game Pass voor pc sinds kort beschikbaar.

Read this next