Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outriders ontwikkelaar belooft "details over wat er is misgegaan" bij de release

Post mortem.

Outriders ontwikkelaar People Can Fly belooft dat het "in de nabije toekomst... specifieke details zal delen over wat er is misgegaan" bij de release van de game. Specifiek draait het om de verbindingsproblemen waar vele spelers mee worstelen.

Sinds de Outriders release op 1 april is het vaak moeilijk om de game te spelen. De servers van de game zitten vaak bomvol, en doordat je verplicht online moet verbinden met de game - zelfs wanneer je solo wil spelen - is het vaak onmogelijk om met de game aan de slag te gaan.

Via online kanalen hebben spelers daarom aan ontwikkelaar People Can Fly gevraagd om meer details te geven over de problemen en welke lessen de ontwikkelaar eruit kan trekken.

In een tweet zegt het team dat het "absoluut" details wil delen met spelers.

"We werken continu aan alle issues, maar we hopen in de nabije toekomst specifieke details te delen over wat er aan de hand is en wat we er aan doen," aldus de verklaring.

Vanwege een bug is crossplay (het samenspelen met mensen die op andere platformen gamen) in Outriders uitgeschakeld. "We behandelen dit probleem met de hoogste prioriteit en werken aan patches", aldus een andere tweet.

Outriders was vanaf de dag van release beschikbaar op Xbox Game Pass. Het zijn fijne tijden voor Game Pass abonnees. Recent werden er 20 Bethesda Games aan Game Pass toegevoegd. Ook is EA Play op Game Pass voor pc sinds kort beschikbaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Outriders

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties